Met mijnpensioenoverzicht.nl snel inzicht in uw totale pensioen

Uw pensioen wordt later uw maandelijkse inkomen. Weet u wat u straks kunt verwachten? Het is goed om daar op tijd bij stil te staan. Www.mijnpensioenoverzicht.nl is een goed startpunt om meer inzicht te krijgen in uw pensioen.

Wat zie ik op www.mijnpensioenoverzicht.nl?

Op
www.mijnpensioenoverzicht.nl leest u hoeveel AOW u zult ontvangen van de overheid, hoeveel pensioen u daarnaast heeft opgebouwd via uw werk, hoeveel pensioen u in totaal kunt bereiken als uw situatie niet verandert en welke gebeurtenissen in uw leven van invloed zijn op uw pensioen.

Is er ook pensioen voor mijn partner of kinderen na mijn overlijden?

Www.mijnpensioenoverzicht.nl biedt niet alleen ú inzicht in uw toekomstige inkomen, maar ook uw nabestaanden. U ziet er namelijk ook het partnerpensioen en het wezenpensioen dat uw partner en uw kinderen kunnen verwachten als u komt te overlijden. Op www.pensioenfondsing.nl leest u de exacte voorwaarden.

Hé, ik heb ook pensioen opgebouwd bij …

Dat zou zomaar uw ontdekking kunnen zijn. Www.mijnpensioenoverzicht.nl laat u zien bij welke pensioenfondsen of -verzekeraars u pensioen heeft opgebouwd. Als dat langer geleden is, via een bijbaan tijdens uw studie bijvoorbeeld, dan kan het zijn dat u zich daar niet meer van bewust was. U vindt naast de naam ook het adres van het pensioenfonds of de -verzekeraar die het betreft.