scroll naar beneden

Mijn Pensioen: uw persoonlijke omgeving

U kunt hier inloggen op uw persoonlijke online omgeving bij Pensioenfonds ING. Deze omgeving is bedoeld voor iedereen die pensioen heeft opgebouwd bij Pensioenfonds ING en dat nog steeds heeft staan en voor iedereen die pensioen ontvangt van Pensioenfonds ING.


In uw persoonlijke omgeving ontdekt u tal van mogelijkheden om uw pensioen in te zien en wijzigingen aan te brengen in uw gegevens. Daarnaast helpen we u goed voorbereid met pensioen te gaan met behulp van ‘De Pensioenschets en ‘Mijn pensioenplan’.

Mijn Pensioenschets

Mijn pensioenschets is een vrijblijvend hulpmiddel om inzicht te krijgen in uw toekomstige financiële situatie. Uw kunt uw pensioen, AOW en eventuele andere inkomsten afzetten tegen de verwachte uitgaven. Zo ziet u of u ook na uw werkende leven financieel voldoende ruimte heeft.

Mijn Pensioenplan

Mijn Pensioenplan maakt het mogelijk om op ieder moment persoonlijke plannen voor uw pensioen van Pensioenfonds ING te maken.  U ziet welke keuzes u kunt maken en ontdekt de invloed van uw keuzes op de hoogte van uw pensioen. U kunt plannen vergelijken en beslissen wat uw voorkeur heeft. U dient uw plannen en keuzes vervolgens online in via Mijn Pensioenplan.

Bekijk uw totale pensioen in Mijn Pensioenoverzicht (Stichting Pensioenregister)

Hier krijgt u inzicht in uw totale inkomen nadat u met pensioen bent gegaan. Dit is naast uw pensioen van Pensioenfonds ING ook uw AOW en eventueel pensioen van een ander pensioenfonds of van een verzekeraar. U ziet hoeveel pensioen u kunt bereiken als uw situatie niet meer verandert.

 

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.