Nieuws

Peter van Meel benoemd als bestuurslid

Het Bestuur van Pensioenfonds ING is verheugd u te kunnen informeren dat Peter van Meel (30-12-1970) per 8 april 2016 is benoemd als bestuurslid.

Peter is voorgedragen door het Verantwoordingsorgaan (VO) en benoemd namens de pensioengerechtigden. Peter heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van pensioenen. Hij heeft een actuariële achtergrond en was van 1996 tot en met 2012 werkzaam bij ING (Nationale-Nederlanden) in diverse pensioengerelateerde en actuariële functies.

Sinds 2014 is Peter directeur/eigenaar van adviesbureau Pilar Advies voor pensioen en risicomanagement. Hij begon zijn loopbaan bij ING als accountmanager binnendienst Collectief Pensioen Nationale-Nederlanden, waarna hij werkte als actuaris voor Employee Benefits Nationale-Nederlanden en ING Pension Services. Binnen ING Corporate Reinsurance bekleedde hij de functies van actuaris en manager Risk management.

Het Bestuur wenst Peter veel succes met zijn bestuurstaken.

Bekijk de volledige samenstelling van het Bestuur.


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.