Nieuws

Stap voor stap naar digitaal: graag uw e-mailadres

Pensioenfonds ING wil steeds meer digitaal gaan communiceren. Zo kan het Fonds informatie beter toespitsen op uw situatie. Bovendien is het sneller en milieuvriendelijker dan via de post. U kunt uw informatie altijd online raadplegen en uitprinten.

Veilig in het Deelnemersportaal

Uw persoonlijke communicatie, zoals uw Pensioenoverzicht (UPO), staat straks voor u klaar in het Deelnemersportaal. Dit is uw eigen beveiligde omgeving bij het Fonds. Om digitaal te communiceren en u te laten weten wat er voor u klaar staat, hebben wij uw e-mailadres nodig.

 

Hoe kunt u uw e-mailadres doorgeven?

  1. Log in op het Deelnemersportaal met DigiD, uw digitale identiteit van de overheid;
  2. Activeer uw account en vul uw e-mailadres in.

Uw e-mailadres al eerder doorgegeven?

Heeft u eerder uw e-mailadres doorgegeven om u te abonneren op de digitale nieuwsbrief of e-mail-service? Dan vragen wij u toch om dit nogmaals te registreren, via het Deelnemersportaal. Zo ontvangt u ook andere digitale communicatie van Pensioenfonds ING.

Stap voor stap naar digitaal

Het Fonds kent al een digitale nieuwsbrief en een e-mail-service. Naast uw UPO kunt u dit jaar de Pensioenkrant digitaal verwachten. Wij breiden de digitale communicatie steeds verder uit. Maar u ontvangt de komende tijd ook nog informatie per post.

Liever per post?

Mocht u de komende jaren informatie van het Fonds liever per post blijven ontvangen, dan kunt u dit aangeven in het Deelnemersportaal. Doorloop hiervoor de bovenstaande stappen 1 en 2. Daarna gaat u naar: Mijn gegevens, pensioeninformatie wijzigen. Vink aan: Ik wil informatie over mijn pensioen liever per post ontvangen. Ook als u nu wél kiest voor digitale communicatie, dan kunt u uw voorkeur later altijd weer wijzigen via het Deelnemersportaal.

Heeft u nog vragen?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met het Pensioenloket. Wij helpen u graag.


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.