Verkiezingen VO 2018 van start

Heeft u al gestemd voor het nieuwe Verantwoordingsorgaan? 10% ging u al voor!

Van maandag 16 april 2018 t/m zondag 29 april 2018 vinden de verkiezingen plaats voor het nieuwe Verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds ING. Gebruik de stemoproep die u op 16 of 17 april 2018 heeft ontvangen per e-mail of post. Bent u actieve deelnemer of pensioengerechtigde bij het Fonds en heeft u geen brief of e-mail ontvangen? Controleer dan uw spambox. Uw stem is belangrijk.

Door te stemmen laat u zien dat u waarde hecht aan uw pensioen en bepaalt u mee wie van uw (ex-)collega’s u vertegenwoordigt in het VO. Het pensioen is van ons allemaal en voor ons allemaal. Het is een belangrijk deel van uw (toekomstige) maandelijkse inkomen.

Er zijn 13 kandidaten die zich verkiesbaar stellen namens de actieve deelnemers en 23 kandidaten die zich verkiesbaar stellen namens pensioengerechtigden. In de verkiezingskrant stellen de kandidaten zich aan u voor. De verkiezingskrant en meer informatie leest u op de speciale verkiezingspagina.


U chat met:

Chat offline

We zijn momenteel offline.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.