Nieuws

Pensioenfonds ING zoekt een senior communicatiemanager (duobaan)

Pensioenfonds ING zoekt een senior communicatiemanager die er plezier aan beleeft om binnen een relatief klein team professionals verder te bouwen aan de professionaliteit van de organisatie en de communicatiefunctie daarin. Als senior communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor de communicatie met de deelnemers en stakeholders van het Fonds en de corporate communicatie.

Het Fonds beoogt een meer strategische invulling van de functie waarbij verdere digitalisering ter vergroting van de persoonlijke relevantie en hoogwaardige dienstverlening belangrijke elementen zijn. Gebruikmakend van jouw visie en een sterke regievoering zet je je in om een groter aandeel van de uitvoerende werkzaamheden uit te kunnen besteden, met behoud van kwaliteit.

Lees verder op de website van ING


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.