Nieuws

Vandana Doekhie benoemd als niet uitvoerend bestuurslid; Peggy Wilson verlaat het Bestuur

Het Algemeen Bestuur van Pensioenfonds ING is verheugd u te kunnen informeren dat Vandana Doekhie (29-6-1985) per 6 augustus 2018 is benoemd als bestuurslid.

Vandana is voorgedragen door het Verantwoordingsorgaan (VO) en benoemd namens de werknemers. Zij is vanaf 2011 werkzaam bij ING / NN Group in diverse functies. Binnen NN Investment Partners (NN Group) stuurt zij sinds 2016 als head of Request for Proposals het team aan dat vermogensbeheervoorstellen verzorgt voor institutionele klanten zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Eerder werkte Vandana als salesmanager bij Robeco, waar zij verantwoordelijk was voor het adviseren van nieuwe en bestaande particuliere klanten over hun beleggingsportefeuille.

Vertrek Peggy Wilson

Niet uitvoerend bestuurslid Peggy Wilson heeft het Fonds verlaten per 6 augustus 2018, na de einddatum van haar vierjarige bestuurstermijn. Het Algemeen Bestuur wenst Peggy veel succes met haar andere bestuurstaken en bedankt haar voor haar inzet in de afgelopen jaren.

Bekijk de volledige samenstelling van het Bestuur.


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.