Nieuws

Pensioengerechtigden: bekijk uw Uniform Pensioenoverzicht

Elk jaar ontvangt u van Pensioenfonds ING een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Pensioengerechtigden ontvangen hun UPO op 15 juni (digitaal) of 22 juni (per post). Als deelnemer heeft u uw UPO eerder deze maand ontvangen. Bent u gewezen deelnemerOud-werknemer die geen pensioen meer opbouwt in de pensioenregeling en die zijn opgebouwde pensioen uitdiensttreding heeft laten staan bij het Fonds. (ex-werknemer)? Dan ontvangt u elke drie jaar een UPO (het eerstvolgende UPO volgt in 2019). Het UPO geeft een overzicht van het pensioen dat u bij Pensioenfonds ING heeft opgebouwd.

Uw UPO staat online voor u klaar

Het Fonds biedt steeds meer communicatie digitaal aan in het Deelnemersportaal, zoals ook het Uniform Pensioenoverzicht. Het Deelnemersportaal is uw persoonlijke en beveiligde omgeving van deze website. U logt in met uw DigiD. Wilt u per e-mail erop geattendeerd worden dat uw UPO voor u klaar staat? Registreer dan uw e-mailadres. Dit kunt u aangeven in het Deelnemersportaal.

Uw UPO liever per post?

Ontvangt u nu alleen een brief dat uw UPO voor u klaar staat in het Deelnemersportaal, maar wilt u liever ook uw UPO op papier ontvangen? Wijzig dan uw communicatieprofiel naar post. Dit kunt u regelen in het Deelnemersportaal.

Meer weten?

Heeft u een vraag? Bekijk de toelichting op het UPO voor pensioengerechtigden of de veelgestelde vragen en antwoorden. U kunt ook contact opnemen met het Pensioenloket. Onze medewerkers helpen u graag. Bent u het UPO kwijt? Log in op het Deelnemersportaal en download uw UPO vanuit uw persoonlijke en beveiligde omgeving.

Relevante links