Nieuws

Bekijk uw Uniform Pensioenoverzicht

Elk jaar ontvangt u van Pensioenfonds ING een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Als deelnemer ontvangt u uw UPO rond 1 juni 2018. Pensioengerechtigden volgen medio juni. Bent u gewezen deelnemerOud-werknemer die geen pensioen meer opbouwt in de pensioenregeling en die zijn opgebouwde pensioen uitdiensttreding heeft laten staan bij het Fonds. (ex-werknemer)? Dan ontvangt u elke drie jaar een UPO (het eerstvolgende UPO volgt in 2019). Het UPO geeft een overzicht van het pensioen dat u bij Pensioenfonds ING heeft opgebouwd.

Uw UPO staat online voor u klaar

Het Fonds biedt steeds meer communicatie digitaal aan in het Deelnemersportaal, zoals ook het Uniform Pensioenoverzicht. Het Deelnemersportaal is uw persoonlijke en beveiligde omgeving van deze website. U logt in met uw DigiD.

Let op: lager pensioen bij scheiding

Bent u gescheiden en heeft u uw pensioen verdeeld met uw ex-partner? Dan is het pensioen voor uw ex-partner al afgetrokken van uw opgebouwde pensioen. Daardoor is het pensioen op uw pensioenoverzicht lager.

Registreer uw e-mailadres

Ontvangt u uw UPO nog op papier, maar ontvangt u informatie liever digitaal? Geef dan uw e-mailadres door via het Deelnemersportaal. Wij sturen u een volgende keer dan een e-mail, waarin wij u laten weten dat er iets voor u klaar staat in het Deelnemersportaal. Uw jaaropgave bijvoorbeeld, of een volgend pensioenoverzicht. Wij breiden de digitale communicatie steeds verder uit.

Totaaloverzicht van uw pensioen

Sinds 1 januari 2014 bouwt u als medewerker van ING Bank en NN Group pensioen op bij ING CDC Pensioenfonds of bij NN CDC Pensioenfonds. Van uw CDC Pensioenfonds ontvangt u ook een UPO. Voor een totaaloverzicht van uw pensioen kunt u gebruik maken van de gezamenlijke Pensioenplanner. In de Pensioenplanner kunt u ook uw AOW en eventueel elders opgebouwd pensioen bekijken.

Meer weten?

Heeft u een vraag? Bekijk de toelichting op het UPO of de veelgestelde vragen en antwoorden. U kunt ook contact opnemen met het Pensioenloket. Onze medewerkers helpen u graag. Bent u het UPO kwijt? Log in op het Deelnemersportaal en download uw UPO vanuit uw persoonlijke en beveiligde omgeving.

Relevante links


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.