Nieuws

Besluit toeslagverlening NN Group

Pensioenfonds ING is verheugd u te kunnen informeren dat per 1 december 2018 een volledige toeslag (indexatie) wordt verleend van 1,50% aan medewerkers in dienst van NN Group en een aantal pensioengerechtigden en gewezen deelnemers die de loonontwikkeling van NN Group volgen. De toeslag is gelijk aan de algemene salarisverhoging volgens de cao van NN Group. U ontvangt hierover binnenkort een brief van het Fonds.

Achtergrond besluit

Het Fonds is voor de toeslagverlening uitgegaan van de hoogte van de gemiddelde reële dekkingsgraad van eind oktober 2018 (96,1%) en de toeslagstaffel 2018. Volgens de staffel is dit jaar volledige toeslagverlening mogelijk vanaf een gemiddelde reële dekkingsgraad van 89%.

Actuele pensioenbedragen in januari 2019

Wilt u meer inzicht in uw pensioen? Maak dan gebruik van de Pensioenplanner. Vanaf januari 2019 is de toeslag verwerkt in uw pensioenbedragen in het Deelnemersportaal, in de Pensioenplanner en op mijnpensioenoverzicht.nl. Ga hiervoor naar ‘Mijn pensioen’ en log in met uw DigiD.

Voorwaardelijk

Toeslagverlening is voorwaardelijk: een eerder toegekende verhoging geeft niet vanzelfsprekend recht op verhogingen in de toekomst.

Handige links


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.