Nieuws

Pensioen3daagse 2018 van start! - Ga aan de slag met uw pensioen

Van 6 t/m 8 november vindt de Pensioen3daagse plaats. Tijdens de Pensioen3daagse organiseren tal van pensioenuitvoerders, werkgevers en financiële dienstverleners weer een groot aantal activiteiten. Pensioenfonds ING doet mee.

 

Samen met de CDC pensioenfondsen en ING Bank en NN Group organiseert Pensioenfonds ING workshops, pensioengesprekken en lunch events. De activiteiten zijn inmiddels volgeboekt, maar informatie over nieuwe mogelijkheden volgt op korte termijn. In de tussentijd kunt u zelf al aan de slag met uw pensioen.

Gebruik de Pensioenplanner

Wilt u meer inzicht in uw pensioen bij ING Bank en NN Group? Ga direct naar de Pensioenplanner.

Of gebruik de pensioentool op de website van de Pensioen3daagse. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en krijg pensioentips en actiepunten afgestemd op uw situatie. Hiermee checkt u of u uw pensioenzaken goed voor elkaar heeft en kunt u verder aan de slag.

Driekwart van de beroepsbevolking neemt al financiële maatregelen met oog op het pensioen.

Dit blijkt uit het vandaag gepubliceerde onderzoek in het kader van de Pensioen3daagse 2018. Hoe zit dat bij u?


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.