Nieuws

2018 in beeld: lees het (verkort) jaarverslag

Het jaarverslag van 2018 is verschenen. In dit verslag leest u alles over de cijfers en ontwikkelingen bij Pensioenfonds ING in 2018. Door middel van het jaarverslag legt het Bestuur verantwoording af over het in 2018 gevoerde beleid.

Ontwikkelingen in 2018

2018 was in financieel opzicht een goed jaar. Het Fonds is in staat geweest om volledige toeslagen (indexaties) te verlenen aan de deelnemers. Verder was er net als in de afgelopen jaren sprake van een grote dynamiek in de pensioenwereld. Het Bestuur heeft besloten om veel aandacht te besteden aan de toekomstbestendigheid van het Fonds en de pensioenuitvoeringsorganisatie. In het verslagjaar hebben ook verkiezingen voor een nieuw Verantwoordingsorgaan plaatsgevonden en heeft Vandana Doekhie de bestuursfunctie van Peggy Wilson overgenomen.

Meer informatie over deze andere ontwikkelingen leest u in het jaarverslag.

Verkort jaarverslag

Pensioenfonds ING publiceert ook een verkorte versie van het jaarverslag Daarmee bent u in een paar muisklikken op de hoogte van de belangrijkste onderwerpen uit het jaarverslag. Wilt u toch meer informatie over een bepaald onderwerp? Dan kunt u telkens doorklikken naar het volledige jaarverslag.


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.