Nieuws

Principeakkoord sociale partners over pensioenregeling

Werkgevers ING Bank en NN Group en de vakorganisaties De Unie, FNV Finance en CNV Vakmensen hebben een principeakkoord bereikt over de aanpassing van de pensioenregeling van Pensioenfonds ING. Dit is nodig zodat Pensioenfonds ING zijn administratie en technisch systeem kan vernieuwen. Dat doen we om u in de toekomst optimaal van dienst te kunnen blijven. Tegelijk geven wij gehoor aan de wens voor ruimere keuzemogelijkheden in de pensioenregeling.

De vakorganisaties hebben het principeakkoord nu ter stemming aan hun leden voorgelegd. Na een definitief akkoord zal Pensioenfonds ING nog dit jaar definitief besluiten over de uitvoering van de pensioenregeling. Doel is dat deze per 1 januari 2020 gaat gelden voor alle deelnemers.

 

Wij houden u op de hoogte.


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.