Uw vraag, mening of reactie bepaalt onze communicatie

Thema: Service Geplaatst op: 20 maart 2024

Met regelmaat ontvangen we van u vragen, meningen en reacties. Iedere vraag wordt beantwoord, maar dat is niet het enige wat we ermee doen. Uw vragen en reacties zijn voor ons een belangrijk signaal van wat er leeft en speelt onder deelnemers.

Zo hebben we onze communicatie in Antwoorden magazine en op onze website met betrekking tot ‘uw persoonlijke pensioenpot’ in het nieuwe pensioenstelsel aangescherpt. Uit vragen die wij van deelnemers ontvingen, bleek namelijk dat hier verwarring over bestond. Gelukkig kunnen wij hier heel duidelijk over zijn: uw pensioen wordt levenslang uitgekeerd en uw pensioenpot kan dus ook na een eventuele overgang naar het nieuwe stelsel nooit leegraken.

Onderzoeken zijn voor ons waardevol

Niet alleen uw vragen en reacties zijn voor ons belangrijk, ook uw deelname aan onze onderzoeken levert waardevolle input op. Het meest recente onderzoek waarvoor wij u hebben benaderd gaat over de risico’s waarvan u vindt dat wij die mogen nemen met onze beleggingen. De resultaten hiervan vindt u binnenkort op onze website.

Vragen?

Heeft u een vraag aan Pensioenfonds ING, stel die dan vooral! Dat kan onder meer via communicatie@pfing.nl.

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.