Hoe ziet mijn pensioen eruit?

Bent u nog niet met pensioen en wilt u weten wat u tot 2014 aan pensioen heeft opgebouwd bij Pensioenfonds ING? Of wat u in totaal aan pensioen kunt verwachten? En of u daar straks genoeg aan heeft? Dan kunt u de volgende bronnen raadplegen:

  • Deelnemersportaal
  • Uniform Pensioenoverzicht (UPO)
  • Pensioenplanner
  • Mijnpensioenoverzicht

Ga hiervoor naar: Mijn Pensioen

Let op
Sinds 1 januari 2020 geldt het nieuwe Pensioenreglement Pensioenfonds ING 2020. Dat wordt in de eerste helft van 2020 verwerkt in de administratie. Daardoor kunt u met de Pensioenplanner geen exacte berekeningen maken. Voor het nieuwe Pensioenreglement ontwikkelen we een nieuwe pensioenplanner. Deze is naar verwachting medio 2020 beschikbaar.

Wat ontvang ik aan aanvullende pensioenvoorzieningen?

Aanvullende pensioenvoorzieningen zijn de zaken die u zelf regelt. Bijvoorbeeld het afsluiten van een lijfrente, koopsompolis of andere verzekering. De hoogte hiervan hangt af van het type product, de inleg en het rendement. Wat u ontvangt aan aanvullende pensioenvoorzieningen, hangt dus af van wat u zélf regelt. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de organisatie waar u een product heeft afgesloten.

U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.