Wij werken aan uw pensioen

Bij Pensioenfonds ING werken wij elke dag aan het pensioen van onze 70.000 deelnemers. Om u in de toekomst ook optimaal van dienst te kunnen zijn, wil Pensioenfonds ING zijn administratie en technisch systeem vernieuwen. We werken naar een systeem dat gebruikmaakt van de meest actuele en moderne mogelijkheden, minder complex is en vooral: dat het mogelijk maakt u nog beter te ondersteunen.

Om deze vernieuwing mogelijk te maken is het nodig om de zes huidige pensioenregelingen gelijk te stellen. Dit kan met zeer beperkte aanpassingen. Deze aanpassingen zorgen er uiteindelijk voor dat er één pensioenregeling komt voor iedereen. Alle regelingen worden samengevoegd in de Basisregeling Pensioen 65. Heel belangrijk om nu met u te delen: het pensioen behoudt zijn waarde.

Per 1 januari 2020 geldt er één pensioenregeling voor alle deelnemers van Pensioenfonds ING en staan ruimere keuzemogelijkheden open.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat de voorgenomen aanpassingen voor u betekenen en wat u de komende tijd kunt verwachten? In onderstaande video’s lichten we dit toe.

  • Waarom wil Pensioenfonds ING zijn administratie en technisch systeem vernieuwen?

  • U bent nog niet met pensioen. Wat betekenen de aanpassingen voor u?

  • U bent met pensioen. Wat betekenen de aanpassingen voor u wanneer u al met pensioen bent?

  • Wat kunt u de komende tijd verwachten?
      
    . 

U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.