Uitvoering

Het Algemeen Bestuur wordt in de uitvoering van zijn taken ondersteund door het Bestuursbureau en diverse externe partijen.

Bestuursbureau

Het Bestuursbureau ondersteunt het Algemeen Bestuur en zorgt voor de beleidsvoorbereiding en de uitvoerende taken op het gebied van risicomanagement, vermogensbeheer, pensioenreglementen, communicatie en externe verantwoording. Het Bestuursbureau wordt aangestuurd door de uitvoerende bestuurders.

Administratie

Het Fonds heeft een overeenkomst met AZL N.V. voor de uitvoering van de administratieve werkzaamheden die volgen uit de pensioenregelingen en pensioenovereenkomsten van het Fonds.

Vermogensbeheer

Het Fonds heeft het vermogensbeheer uitbesteed aan diverse externe partijen. In het jaarverslag vindt u een overzicht van alle partijen.

Custodian

Northern Trust Global Services Ltd. verzorgt als ‘global custodian’ het bewaren en de beleggings-administratie van effecten voor het Fonds en de daaruit volgende werkzaamheden.

MVB

Hermes EOS, voor verantwoord beleggen en actief eigenaarschap, ondersteunt het Fonds bij de uitwerking en uitvoering van het Maatschappelijk Verantwoord Beleggen (MVB)-beleid.