Disclaimer

Aansprakelijkheden

Pensioenfonds ING (het Fonds) heeft deze website en de informatie daarop met de grootste zorg samengesteld. Het Fonds kan echter niet garanderen dat alle informatie volledig, juist en up-to-date is, noch dat de website altijd beschikbaar is. Evenmin kunnen wij garanderen, dat de informatie geschikt is voor het doel, waarvoor u de website raadpleegt.

Onze website kan links bevatten naar andere websites. Het Fonds heeft geen invloed op de inhoud van dergelijke websites, die niet door het Fonds worden beheerd. Het Fonds is daarvoor dan ook niet aansprakelijk. Wij raden u aan om de op andere websites beschikbare disclaimers of voorwaarden te raadplegen.

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website. Rechten tegenover het Fonds kunnen uitsluitend worden ontleend aan de voor u geldende pensioenreglementen.

Chatfunctie

U kunt op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) met ons chatten van 8.30 uur tot 17.00 uur. De chat is anoniem. Wanneer u vragen heeft over uw persoonlijke situatie stelt de medewerker een aantal controlevragen om zeker te zijn dat u de persoon bent die u zegt te zijn.

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.