Nieuws

Vanaf 1 januari 2020: Pensioenreglement Pensioenfonds ING 2020

Per 1 januari 2020 is er één reglement voor iedereen in ons pensioenfonds, het Pensioenreglement Pensioenfonds ING 2020. Dat is goed nieuws. Door deze aanpassing zijn er voor u ruimere keuzemogelijkheden voor uw pensioen en kunnen we ons administratie en technisch systeem vereenvoudigen.

In november 2019 hebben de vakbonden en de werkgevers ING Bank en NN Group overeenstemming bereikt over aanpassing van de pensioenovereenkomst, die ten grondslag ligt aan het reglement. U ontvangt een brief hierover.

In de eerste helft van 2020 wordt de administratie aangepast aan het nieuwe Pensioenreglement. Ook de informatie op de website passen we binnenkort aan op basis van het nieuwe reglement.

Wilt u in die periode met pensioen of gebeurt er iets anders waardoor er wijzigingen zijn voor uw pensioen, dan helpen wij u natuurlijk. Misschien op een andere manier dan u gewend bent, maar net zo graag.

Meer informatie vindt u onder ‘Wij werken aan uw pensioen’.  Of neem contact op met het Pensioenloket.


U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.