Pak de regie met de Pensioenplanner

Met de Pensioenplanner kunt u zien of uw pensioen op koers ligt. Klik hieronder op de Pensioenplanner die op u van toepassing is en log in met uw DigiDUw persoonlijke DigiD is een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen op websites van de overheid en van ruim 500 aangesloten organisaties. Met uw burgerservicenummer (BSN) kunt u uw DigiD aanvragen via de website www.digid.nl..

Heeft u ook pensioenaanspraken bij ING CDC pensioenfonds? Dan gebruikt u de gezamenlijke pensioenplanner van Pensioenfonds ING en ING CDC Pensioenfonds. 

Inloggen

Heeft u ook pensioenaanspraken bij NN CDC pensioenfonds? Dan gebruikt u de gezamenlijke pensioenplanner van Pensioenfonds ING en NN CDC Pensioenfonds.

Inloggen

Bent u vóór 1 januari 2014 uit dienst gegaan bij ING Bank of NN Group? Of heeft u uw pensioen van uw CDC Pensioenfonds overgedragen aan een ander fonds? Dan gebruikt u de pensioenplanner die toegankelijk is via het Deelnemersportaal.

Inloggen

Bent u met pensioen?

Dan kunt u niet inloggen op de Pensioenplanner. U kunt voor meer informatie over uw pensioen terecht op het Deelnemersportaal.

U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.