Nieuws

Vermogensbeheerders, pensioenfondsen en verzekeraars roepen farmaceuten op tot internationale samenwerking bij bestrijding coronavirus

Alleen samen kunnen wij het coronavirus de baas worden. Daarom roept Pensioenfonds ING de farmaceutische sector op de handen ineen te slaan, en het maximale te doen om de verspreiding van het virus en de gevolgen daarvan wereldwijd tot het uiterste minimum te beperken. Dat doen wij vanuit onze rol van betrokken aandeelhouder, samen met meer dan 40 andere vermogensbeheerders, pensioenfondsen en verzekeraars met een totaal vermogen van meer dan € 1.900 miljard. Korte termijn financiële motieven zijn nu ondergeschikt aan de wereldwijde uitdaging waar we samen voor staan. Wij vragen meer dan 15 internationale farmaciebedrijven zich aan zes principes te houden. Lees hier meer.

Wij helpen u graag

Misschien duurt het iets langer dan u van ons gewend bent, maar ons Pensioenloket staat voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via post, telefoon, e-mail en chat. Wij helpen u graag.

Lees ook deze artikelen omtrent het coronavirus:


U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.