“Kies vooral wie ú aanspreekt”

Thema: Service Geplaatst op: 11 april 2022

Willem Steenhoven (61) is voorzitter van ons Verantwoordingsorgaan (VO). “Het huidige Verantwoordingsorgaan is een team met een enorme mix van leeftijden, achtergronden, kennis en ervaring. Dat is echt een verrijking voor het functioneren van het VO.”

“Wat u aan het VO hebt? Nou, het VO heeft adviesrechten op belangrijke onderwerpen. Ook heeft het VO het recht om een aantal bestuursleden voor te dragen. Zo hebt u dus invloed op de samenstelling van het Bestuur.”

Het VO was nauw betrokken bij ‘Wij werken aan uw pensioen’

“In dat project zijn de vele pensioenregelingen van het Fonds geharmoniseerd tot één pensioenreglement. Het geheel is nu overzichtelijker, duidelijker en goedkoper. Een belangrijke ontwikkeling.”

De komende tijd staat het nieuwe pensioenstelsel op de agenda

“Hoe gaan we daar mee om? Elke optie heeft voor- en nadelen. Elk besluit heeft grote gevolgen en dat moet goed gechallenged worden.”

Breng dus uw stem uit!

“Laat u in het VO vooral vertegenwoordigen door de kandidaat die het best bij ú past. Zo krijgen we weer een divers team waarmee we de belangen van alle deelnemers het best kunnen dienen.”

Gerelateerde berichten

Naar het nieuwsoverzicht

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.