Ook in mei 1/12e deel van jaarbedrag aan pensioen

Thema: Service Geplaatst op: 22 mei 2020

Zolang u werkt, krijgt u vakantiegeld van uw werkgever. Meestal is dat in de maand mei. Zodra u met pensioen gaat, ontvangt u alleen nog van de overheid vakantiegeld. Dat is onderdeel van uw AOW.

Van ons pensioenfonds ontvangt u elke maand een pensioenuitkering ter hoogte van 1/12e deel van uw jaarbedrag aan pensioen. Hierin is het bedrag besloten dat we eerder benoemden als vakantietoeslag en dat we aan degenen die aan de voorwaarden voldeden (deelnemer oude pensioenregeling ING) , in mei 2019 nog uitkeerden.

Om de administratie te vereenvoudigen is de vakantietoeslag afgeschaft. Het bedrag is door 12 gedeeld en toegevoegd aan uw maandbetalingen. U heeft hierover in september 2019 een brief gehad onder de noemer ‘Wij werken aan uw pensioen’.

Meer informatie

Log in op de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers voor meer informatie over uw pensioen. Hier vindt u ook de brief van september 2019.

Gerelateerde berichten

Naar het nieuwsoverzicht

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.