Pensioen later goed geregeld? Check het nu!

Thema: Service Geplaatst op: 01 november 2021

Op 2 november 2021 start de jaarlijkse Pensioen3daagse van het online platform Wijzer in geldzaken. Thema dit jaar is ‘Check je pensioen’. Zo weet u tijdig wat u wanneer aan pensioen kunt verwachten, en welke keuzes u kunt maken.

Zo checkt u uw pensioen

  1. Voor uw pensioen bij Pensioenfonds ING logt u in op Mijn Pensioen. Via deze beveiligde, persoonlijke omgeving vindt u onder meer uw uniform pensioenoverzicht van ons Fonds en kunt u Mijn Pensioenplan gebruiken. In Mijn Pensioenplan kunt u zien welke pensioenkeuzes u heeft en wat de effecten daarvan zijn op uw pensioen.
  2. Naast uw pensioen bij Pensioenfonds ING heeft u misschien pensioen bij andere pensioenfondsen en krijgt u AOW. Ga voor een totaaloverzicht naar www.mijnpensioenoverzicht.nl.
  3. Wilt u weten wanneer u AOW kunt verwachten? Hiervoor is een handige rekenhulp. Ga naar: https://www.wijzeringeldzaken.nl/rekenhulpen/rekenhulp-aow-leeftijd/.

Meer informatie en webinars van Wijzer in Geldzaken

Als u op de website van Wijzer in geldzaken een paar eenvoudige vragen beantwoordt, krijgt u een overzicht met pensioentips en actiepunten, op basis van uw persoonlijke situatie. Of u meldt zich aan voor een van de flitswebinars die Wijzer in geldzaken op 2, 3 en 4 november organiseert. Het gaat om algemene informatie over pensioen, zoals ‘Hoeveel heb ik eigenlijk nodig?’ ‘Pensioen is ook nu’ of ‘Zzp en pensioen’.

60+? Webinars van Pensioenfonds ING

Pensioenfonds ING organiseert tijdens deze Pensioen3daagse ook zelf webinars voor 60+-ers. Dat doen we samen met ING CDC Pensioenfonds en NN CDC Pensioenfonds. Hebt u een uitnodiging ontvangen? Dan hopen we u daar te zien!

Heeft u nog vragen over uw pensioen bij Pensioenfonds ING?

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.