Duurzaamheid en Pensioenfonds ING: lees het duurzaamheidsverslag 2022

Thema: Duurzaamheid Geplaatst op: 06 juni 2023

Voor het tweede jaar op rij hebben we ook een online duurzaamheidsverslag gepubliceerd. Hiermee geven we u inzicht in de wijze waarop we duurzaam en verantwoord beleggen in de praktijk brengen én in de resultaten die we er inmiddels mee hebben behaald. Wij streven naar een beleggingsstrategie waarbij verantwoord en duurzaam beleggen centraal staat, met als doel om zowel financieel rendement te behalen als het maatschappelijk belang te dienen.

In dit duurzaamheidsverslag leest u bijvoorbeeld over duurzaam beleggen in crisistijd, de belangrijke kerncijfers achter het MVB-beleid en over onze impact op mens en milieu. Nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje.

Voor een gedetailleerd overzicht van de cijfers en ontwikkelingen van Pensioenfonds ING in 2022 kunt u het jaarverslag hier online bekijken. Op deze website treft u beknopte informatie aan, waaronder heldere antwoorden op concrete vragen van zes deelnemers over de financiële prestaties van Pensioenfonds ING. Via een link kunt u het complete jaarverslag 2022 downloaden en op uw scherm bekijken of printen.

 

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.