Nieuwe pensioenworkshops vanaf januari 2024

Thema: Uitleg Geplaatst op: 07 november 2023

Heeft u achter het net gevist voor een webinar in de Pensioen3daagse? Geen nood, er komen in januari nieuwe workshops aan. Ook kunt u nu al aan de slag met uw pensioen in ‘Mijn pensioenschets .

Nieuwe workshops in januari
Voor deelnemers die geen plek hebben kunnen bemachtigen voor een webinar tijdens de Pensioen3daagse, is er goed nieuws. Vanaf januari 2024 worden er nieuwe workshops georganiseerd. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Start nu al met ‘Mijn pensioenschets’
In de tussentijd kunt u wel al aan de slag gaan met uw pensioen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van ‘Mijn pensioenschets’ binnen uw persoonlijke omgeving ‘Mijn Pensioencijfers’ op onze website www.pensioenfondsing.nl.

Mijn pensioenschets
Mijn pensioenschets is een vrijblijvend hulpmiddel om inzicht te krijgen in uw toekomstige financiële situatie. U kunt uw pensioen, AOW en eventuele andere inkomsten afzetten tegen de verwachte uitgaven. Zo ziet u of u ook na uw werkende leven financieel voldoende ruimte heeft.

Klik hier om in te loggen en ga aan de slag.

Gerelateerde berichten

Naar het nieuwsoverzicht

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.