Voor de pers

Heeft u als journalist/redacteur vragen over Pensioenfonds ING? Onderstaand vindt u een aantal links naar informatiebronnen over het Fonds. Heeft u een verzoek voor informatie, een interview, foto’s, of publicaties van het Fonds? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, bij voorkeur via communicatie@pensioenfondsing.nl. Of tijdens kantooruren via telefoonnummer 020 - 810 10 23.

ING CDC Pensioenfonds / NN CDC Pensioenfonds

Sinds 1 januari 2014 hebben alle medewerkers van ING Bank en NN Group te maken met een nieuwe pensioenregeling. De nieuwe pensioenregelingen worden uitgevoerd door ING CDC Pensioenfonds en NN CDC Pensioenfonds. Wilt u meer informatie over de nieuwe regelingen of over de CDC Pensioenfondsen? Kijk dan op www.cdcpensioen.nl.

Relevante links

Factsheet
Nieuws
Overzicht dekkingsgraden

U chat met:

Chat offline

Op werkdagen kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur met ons chatten. Is de chat niet beschikbaar tijdens deze uren? Probeer het dan een paar minuten later nog eens.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.